Colecție gratis de pictograme pentru web-designeri

Tot ceea ce ne bucură ochii cind navigăm în internet.

Colecție gratis de pictograme pentru web-designeri

Mesajde dnx » 25 Dec 2009, 23:07

Vă atrag atenția asupta acestei pagini unde sunt expuse 50 de seturi de pictograme gratis pe care le poți folosi în designul siturilor tale:

http://www.smashingmagazine.com/2009/12/14/50-beautiful-free-icon-sets-for-your-next-design/
Linux is largely built by independent developers who love their freedom.
dnx
Site Admin

Re: Colecție gratis de pictograme pentru web-designeri

Mesajde Andrean » 02 Ian 2010, 22:28

Pt incepatori te rog, cum se ruguma pictograma in web-design? mersi anticipat
Andrean

Mesajde Denis » 03 Ian 2010, 00:00

Pictogramă - Shortcut, Iconă, Значок

E o imagine de dimensiuni reduse care are menirea de a transmite celui care o privește informația despre o programă, o acțiune sau un tip de fișier în general o informație extrem de puțină dar care ar trebui să creeze o primă ideie despre serviciul pe care il reprezintă.

În așa mod un webdesigner poate folosi asemenea pictograme pentru a crea un menu sau a indica ce se ascunde după un link... sau... sau... imaginația webdesignerului este limita folosirii acestui mic dar prețios instrument.
Crima mea e curiozitatea. (The Mentor)
DA! Sunt un criminal. Crima mea e curiozitatea. Crima mea e să judec lumea pentru ceea ce zice sau gîndește, nu pentru ce pare... Crima mea e să fiu mai inteligent decît tine, ceea ce nu poți să-mi ierți niciodată. Sunt un hacker, și acesta e testamentul meu. Puteti să mă opriți pe mine, însa niciodată nu o să-i opriti pe toti... la urma urmei suntem toți la fel... nu?
Denis

Mesajde Denis » 09 Feb 2010, 11:11

Așa cum a mai rămas puțin pîna la sărbatoarea îndrăgostiților :roll: vă propun un set de pictograme pe această temă:

http://www.iconsmaster.com/getfile.php
Crima mea e curiozitatea. (The Mentor)
DA! Sunt un criminal. Crima mea e curiozitatea. Crima mea e să judec lumea pentru ceea ce zice sau gîndește, nu pentru ce pare... Crima mea e să fiu mai inteligent decît tine, ceea ce nu poți să-mi ierți niciodată. Sunt un hacker, și acesta e testamentul meu. Puteti să mă opriți pe mine, însa niciodată nu o să-i opriti pe toti... la urma urmei suntem toți la fel... nu?
Denis

Înapoi la Web Design